Welkom

Login tbv aanmelden zwangerschap

Aanmelden kraamzorg

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Het is belangrijk je zo vroeg mogelijk aan te melden voor kraamzorg, liefst voor de 14e week van je zwangerschap. Zo kunnen wij je kraamzorg optimaal inplannen.

We gaan je in enkele stappen helpen je aan te melden voor kraamzorg. Als je hierbij nog ondersteuning wenst kun je (tijdens kantooruren op werkdagen) telefonisch contact opnemen, we helpen je graag.

Wij hebben, als Careyn Kraamzorg, alle verzekeraars met wie wij een contract hebben, ge´nformeerd dat wij voornemens zijn om Careyn Kraamzorg over te dragen aan Naviva Kraamzorg. Alle verzekeraars hebben hier positief op gereageerd. Zodra de overdracht definitief is, regelen wij dat onze contracten worden samengevoegd met de contracten van Naviva Kraamzorg. Je kunt je gewoon inschrijven bij Careyn Kraamzorg en hoeft zelf niets extra te regelen met je zorgverzekeraar in verband met deze naamsverandering.Heeft u al toegang tot Mijn Careyn Kraamzorg?

Voer hier dan uw e-mail en wachtwoord in voor een snelle inschrijving voor kraamzorg. Wij halen uw gegevens op uit ons systeem, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te vullen.
Wachtwoord vergeten